Welkom bij VirtualEye

VirtualEye is de specialist in interactieve fotografie. Door de toepassing van de laatste technieken in fotografie en gebruik van de meest geavanceerde software creëeren wij een unieke ervaring. De producten van VirtualEye zijn volledig online toepasbaar, waardoor ze zeer geschikt zijn om te integreren in uw bestaande website.

Of het nu gaat om een auto, camper of een (bedrijfs)pand wat te koop of te huur is, wij laten uw potentiële klanten het object ervaren alsof ze er middenin staan. Door gebruik te maken van zeer hoge resolutie worden zelfs de kleinste details zichtbaar. En omdat de interactieve fotoshoots door ons gehost worden kost dit u geen extra capaciteit of schijfruimte

ONZE SPECIALISATIES

FOTOGRAFIE
GOOGLE GECERTIFICEERD
GRATIS HOSTING
PC, TABLET, SMARTPHONE GESCHIKT

Wie is VirtualEye

VirtualEye is opgericht door Emiel Bekke, gecertificeerd Google Fotograaf.

Emiel Bekke

Eigenaar

VirtualEye is gecertificeerd Google Fotograaf. Met Google Maps Business View (Google Streetview voor binnen) worden uw deuren geopend voor uw online bezoekers. Draaiend op het krachtige platform van Google Streetview wordt er een virtuele rondleiding door uw bedrijf gemaakt. Deze rondleiding is volledige interactief en er kan tot op detailniveau worden ingezoomd.